Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


3 Mart 2017 Cuma

Tiroid Hastalığıyla İlgili Belgesel

Yine bir belgesel : The Thyroid Secret. Belki kendiniz veya bir yakınınız / tanıdığınız için aradığınız cevaplar buradadır. Belgeseli hazırlayan eczacı Dr. Isabella Wentz. Otoimmün bir tiroid hastalığı olan Haşimoto tiroidinin güçlüklerini çekmiş biri.



Son aylarda sürekli belgesel duyurusu yapıyorum. Bunu da görmezden gelemezdim. Çünkü tiroid beziyle ilgili sık rastlanan Haşimoto hipotiroidi ve Graves hipertiroidi hastalıkları da bağışıklık sistemi hastalığı. Ayrıca tiroidle ilgili rahatsızlıklar en çok kadınları buluyor.



Eğer ilgileniyorsanız hemen kaydolun ve izlemeye başlayın. Çünkü belgesel yayınlanmaya başlamış bile. Her bölüm 24 saat ücretsiz yayında.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder