Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


19 Ağustos 2019 Pazartesi

Wahls Protokolü Türkçede


Dr. Terry Wahls'ın MS mücadelesinde tuttuğu yolu anlattığı kitap Wahls Protokolü adıyla Türkçe yayınlanmış. Yaşam tarzınızı, en başta beslenmenizi değiştirmeyi salık veriyor.  Yöntemin herkeste aynı ölçüde fayda göstereceği iddia edilmiyor. Yine de beslenme değişikliği protokolün ana bileşeni olarak günümüzde yaygın olan ve  çoğumuza iyi gelmeyen yanlış beslenme alışkanlıklarının yerine faydalı alışkanlıklar getirebilir. Okuyan ve yararlanan çok olur umarım.