Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


11 Ekim 2016 Salı

TTAC (The Truth about Cancer - Kanser Hakkındaki Gerçek) Sempozyumu

Ty Bollinger kanser hakkındaki gerçekleri bulmanın, insanlara bu korkutucu hastalığın tedavisinde seçenekleri olduğunu anlatmanın peşine düşmüş bir kahraman. Başlattığı hareket kanser hakkındaki yanlış bilgileri ortadan kaldırmayı, kanser etrafına kurulu "korku düzenini" yıkmayı amaçlıyor. Ekibiyle kanserden korunmanın, kansere yakalanıldıysa ondan kurtulmanın yolları konusunda toplanan bilgilerin mümkün olduğu kadar çok insana ulaşması için çaba içindeler.

Tekrar bu konuyu açmamın sebebi :

TTAC ekibi 3 günlük (14-16 ekim) bir "gerçek zamanlı seminer" düzenliyor.  Seminer süresince çoğu doktor, 40'tan fazla konuşmacının kanser hakkındaki, hatta diyabet, Alzheimer gibi başka sağlık sorunlarıyla ilgili ufuk açıcı konuşmalarını internet üzerinden izleyebileceğiz. Etkinliği izlemek ücretsiz olacak.Sayfanın altında beliren kutucuklara adınızı ve e-mail adresinizi yazarak seminere kaydolabilirsiniz  :

İyi seyirler  (dil İngilizce haliyle. Yukarıdaki sitede seminerin [21/10/2016] tarihinden itibaren tekrar yayınlanacağı yazıyor. Aşağıdaki sayfanın sağ üst köşesinden seminer kayıtlarını satın alabileceğiniz bağlantıya gidebiliyorsunuz. 


https://go2.thetruthaboutcancer.com/ultimate-live-symposium/


Kısıtlı bir süre indirim yaptıklarını ve kazançlarının bir kısmının kanser araştırmalarına gittiğini belirtiyorlar. ) 


Ayrıca, Ty Bollinger kanser hakkında yazdığı yeni kitabıyla da çok satan kitaplar listesine girmeye çalışıyor. Amaç mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşmak olduğuna göre, kitap çok satarsa hikayesini, mücadelesini anaakım medyanın artık gözardı etmeyeceğini umuyor.  Kitabın adı The Truth about Cancer.

https://www.amazon.com/Truth-about-Cancer-Treatment-Prevention/dp/1401952232/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1476114726&sr=1-1&keywords=the+truth+about+cance

Daha önce söylediğim gibi sanayi devrimi sonrasında, özellikle 20. yüzyıl ortalarından itibaren salgın hastalık gibi yayılan hastalıkların (kanser, MS, otizm sadece birkaçı) benzer sebeplerden beslendiğini düşündüğüm için TTAC ve - kolay tahmin edilecek nedenlerle - modern sağlık sektörü ile anaakım medyanın desteklemediği kahramanca girişimleri paylaşmayı sürdürmek niyetindeyim.