Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


11 Haziran 2019 Salı

Autoimmune Secrets Belgeseli Yeniden Yayında



Autoimmune Secrets (Otoimmün - Bağışıklık sırları) belgeselini sanırım 2017'de duyurmuştum. Yapımcı Jonathan Otto belgeseli 17 haziran 2019 itibariyle tekrar ücretsiz olarak yayınlayacakmış. Bu tür gösterimlerde hep olduğu gibi her bölüm 24 saat boyunca yayında bırakılır. 10 bölümlük bir belgesel. Kayıtlara sahip olmayı veya belgeseli yapanlara destek olmayı düşünürseniz belgesel kısıtlı bir süre indirimde olur.

Otoimmün olarak sınıflandırılan Crohn ülseratif kolit, MS, sistemik lupus, romatoid artrit gibi kronik hastalıkların öncelikle önlenebilir ve ortaya çıkmışsa durdurulabilir olduğunu anlatmayı misyon edinmiş kişilerin yaptığı bir belgesel. Sağlık uzmanları rehberliğinde ve hastaların tanıklıklarıyla hastalıklar ve bağırsak bağlantısı, şekerin sağlık üzerindeki  yıkıcı etkileri gibi artık yabancısı olmadığımız konular anlatılacak. Aşağıdaki bağlantıdan kayıt olabilirsiniz.

Bahsedilenler henüz yaygınlaşmamış, çoğu kişiye ulaşmamış bilgiler olduğu sürece yaymak için çabalamaya devam.