Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


4 Nisan 2016 Pazartesi

Kanser Hakkındaki Gerçekler ücretsiz olarak Tekrar Gösterimde Olacak

Ty Bollinger'ın kanser hakkındaki gerçekleri konu alan dokuz bölümlük belgeseli "The Truth about Cancer" 12 nisandan başlayarak 9 gün boyunca ücretsiz olarak gösterimde olacak. Her gün bir bölüm... İzleyin (belgesel ingilizce), izletin ve bu cesur insana destek olmak isterseniz kendinizi tutmayıp belgeseli satın alın. Özetle doğru ve doğal beslenmenin kanseri bizden uzak tutacağı anlatılıyor. Doğal yöntemleri yetkinlikle kullanarak kanser hastalarını iyileştiren çeşitli doktorlar ve "eski" kanser hastalarıyla yapılmış ropörtajlar var. 

Konu beni ilgilendiriyor; çünkü bütün kronik hastalıkların kökenindeki ana sebeplerin yanlış beslenme ve yaşam tercihleri olduğunu düşünüyorum.

https://go.thetruthaboutcancer.com/?ref=bc3ab0aa-1708-4372-a453-c6ede8cfd075