Yasal Uyarı

Yasal Uyarı
Bu sitede yayınlanan bilgi ve referanslar hiçbir surette doktor tavsiyesi yerine geçmez. Tüm sağlık problemlerinde mutlaka bir doktora başvurulmalıdır. Doktora başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemleri kullanılmamalıdır.

Kaynak gösterilerek paylaşılan ve verilen bağlantılar (link'ler) ile ulaşılan bilgilerden kaynak sahibi sorumludur.
Sitede yer alan bilgilerin Multipl Skleroz ve diğer hastalıklar konusunda genel kabul gören tıp literatürüne uygun olduğuna dair bir iddiam yok. Bir MS hastası olarak denediğim, kısmen fayda gördüğümü düşündüğüm yardımcı tedavilerle ilgili bilgi paylaşıyorum. Dolayısıyla, her hasta benim gibi kendi sağlığı için yaptığı seçim ve uygulamalardan sorumludur.


12 Kasım 2016 Cumartesi

Otoimmün Hastalıklar Konusunda Belgesel

Yine bir ücretsiz belgesel duyurusu, bu seferki otoimmün hastalıklarla ilgili gerçekleri anlatacak. 85 doktor ve bilim adamı hastalıklarına geri adım attırmayı başarabilen bağışıklık sistemi hastalarıyla birlikte salgın hastalık gibi yaygınlaşan bu hastalıkların ortak nedenlerinden ve tedavi için denenebilecek yöntemlerden bahsedecek.

Belgeselin adı "The Autoimmune Disease Solution They are not Telling You" (Otoimmün hastalıkların size söylenmeyen çözümü). Yapan ve sunan, Dr. Tom O'Brian gözümüzün önünde olan; ve fakat sağlık endüstrisinin tahmin edilebilir nedenlerle açığa çıkmasını pek (!) istemediği gerçekleri sıralıyor. Neyse ki anaakım tıbbın dışında kalarak bize rehberlik eden doktorlar, diyetisyenler, araştırmacılarla birlikte. 

https://betrayalseries.com/oceanrobbins

Yukarıdaki bağlantı üzerinden kaydolun. 14 KASIM başlangıç, her bölüm Amerika'da +9 EST saat diliminde, yani akşam 9'da başlıyor. Türkiye'de saat 04:00'te erişiyor olmamız lazım. Her bölüm 24 saat yayında kalıyor. 

Serinin bölümleri şöyle :

Nov 14th: Episode 1- The Autoimmune Epidemic: Root Causes and Solutions 
Nov 15th: Episode 2- Intestinal Permeability: The Gateway to Autoimmunity 
Nov 16th: Episode 3- The Microbiome: Where Health and Disease Begin and End 
Nov 17th: Episode 4- Autoimmune Diseases of the Gut: The Role of Food and Digestion 
Nov 18th: Episode 5- Environmental Toxins: The Hidden Drivers of Disease 
Nov 19th: Episode 6- Autoimmune Diseases of the Brain: A New Approach to Neurology 
Nov 20th: Episode 7- Case Studies: Bringing it All Together 




Sağlık için beslenme, diyetimizi glutenden arındırmak, bağırsak florasının önemi, geçirgen bağırsak sendromu, çevresel toksinler gibi tanıdık konular var.

Ayın 14'üne ve 15'ine ait kayıtlar biraz daha uzun bir süre yayında kalacakmış. 

https://betrayalseries.com/episode-1-1nyawjkj2?inf_contact_key=42983a60c3f1903c12f5b781aac5a8843eeb723d094a9e5bc943c9267b734285

Umuyorum ki TTAC (The Truth about Cancer) ve Betrayal serisi gibi belgeseller çoğalır, otoimmün hastalıkları hazırlayan nedenler, bu hastalıklardan korunma ve kurtulmanın yolları ile ilgili bilgi daha fazla insana ulaşır. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder